22 oktober 2012

Ge inte upp!

Fick inte jobbet jag hade hoppats på, men har redan ett nytt uppslag - inom begravningsbranschen (alltså sånt jag kan...) Så kan det va! ;) kram!

20 oktober 2012

Fläringar

En kväll på köpcentret i torsdags kväll med flickorna.. Upptäckte en del inredningsdetaljer jag tyckte extra mycket om... Är ju så förtjust i fjärilar! :)

Hemma var ligger det nånstans?

Hej hej!
En smula "hemlös" ännu. Har ännu inte fått klart med jobb. Men jag har fått små stunder på helgerna att fixa i nya fina lägenheten.. Den här helgen har jag inga högre krav ;) Landade igår kväll hos pojkvännen <3 Vi hade en skön avslappnad kväll tillsammans med barnen. I morgon ska ja sjunga med min nya kör i Klosterkyrkan, Vadstena. Har inte hunnit öva så mycket med dem än, men jag får väl mima? ;) kram!

13 oktober 2012

Lite snabb rapport

Det går framåt lite mer med lägenhet denna helg. Märks tydligt när pojkvännen är med och hjälper till. :) Mycket kvar att göra dock...

När det gäller jobb har jag ännu inget klart. Ska på intervju nu i veckan. Vill så gärna ha det här jobbet! Hoppas hoppas :) kram!

06 oktober 2012

Fruktskål

Alltid något för att skapa lite hemkänsla ;-) Bara typ en miljon saker kvar nurå! Återkommer med fler bilder om typ några veckor - när det börjar bli nån slags ordning... :) kram!

05 oktober 2012

Få ordning?

En vecka efter flytten och jag har hamnat här med min son nu i helgen, för att försöka bringa någon slags ordning i kaoset. Vi började såklart med det viktigaste: internet ;) Lyckades inte riktigt. Ringer support imorgon. Sen kan vi andas ut och börja packa upp kartongerna ;-) På vägen hit blev det kvällsdopp i en vacker sjö (skojar), kvällsmat på MacD i Motala (toabilden) samt hämta nyckel på hemlig plats utanför pojkvännens jobb. Kram å godnatt!

02 oktober 2012

Flytten är klar

Tre dygn tog flytten. Nu är jag Vadstena-bo, men "mellanlandade" hos min goa väninna Karina i Laxå.. Är allt för trött att återge mina vedermödor i kväll... Men jag kan säga att kärlek från släkt och vänner tillsammans med en smula av egen själskraft har burit mig genom detta...